Jos ostat, niin osta Reilun kaupan tuote

Reilu kauppa tarjoaa yksinkertaisen tavan vähentää globaalia köyhyyttä ja vaikuttaa kehittyvien maiden ihmisten elämään.

Tutustu meihin

Mikä on Reilu kauppa?

Lue Reilun kaupan takuuhinnasta, Reilun kaupan lisästä sekä kriteereistä ja valvonnasta.

Lue lisää

REILU-lehti

20-vuotias Reilu kauppa ry julkaisi juhlavuotensa kunniaksi lehden. Voit tilata lehden itsellesi paperisena tai lukea näköislehtenä ruudulta.

Lue lisää

Hyvän kiertokulku

Jos ostat, osta Reilu kauppa -sertifioitu tuote. Otat valinnallasi kantaa luonnon, rauhan ja oikeudenmukaisuuden puolesta. Tervetuloa mukaan hyvän kiertokulkuun!

Lue lisää

Vastuulliset julkiset hankinnat

Kunnat ostavat tietämättään tuotteita, jotka on valmistettu pakkotyöllä ja lapsityötä hyväksikäyttäen. Viisitoista suomalaisjärjestöä kampanjoi vastuullisten hankintojen lisäämiseksi.

Lue lisää

Osallistu

Reilun kaupan menestyksen salaisuus on aktiivisissa, reiluutta edistävissä ihmisissä!

Lue lisää

Yrityksille

Jos yritykselläsi on suunnitelmia alkaa valmistaa, tuoda maahan tai jälleenmyydä Reilun kaupan tuotteita, ole yhteydessä meihin!

Lue lisää

Teemat

Pyrimme vahvistamaan kehittyvien maiden tuottajien asemaa, elämiseen riittäviä palkkoja, yritysten ihmisoikeusvastuuta ja ilmastonmuutokseen sopeutumista.

Lue lisää

Juodaanhan sinun työpaikallasi Reilun kaupan kahvia?

Vaihda työpaikkasi kahvikuppeihin ja hedelmävateihin Reilun kaupan tuotteita!

Lue lisää

Kahvi on Reilun kaupan tuotteista tunnetuin.

Suomessa on myynnissä noin 1200 erilaista Reilun kaupan tuotetta. Pelkästään Reilun kaupan kahveja on yli 100 erilaista.

Tuotteet