Kampanjat

Reilu kauppa kampanjoi lisätäkseen kuluttajien ja yritysten tietoisuutta tuotteiden alkuperästä. Lisäksi teemme töitä sen eteen, että julkisista hankinnoista vastaavat ihmiset kiinnittäisivät huomiota hankintojen vastuullisuuteen.

Vuoden pääkampanjamme ovat Reilun kaupan viikko sekä Reilu kahvitauko. Kaupalliset kumppanimme sekä muut sidosryhmämme ovat mukana toteuttamassa kampanjoita. Lisäksi toteutamme pitkin vuotta eri teemapäiviin liittyviä sekä kumppaneidemme kanssa erikseen räätälöityjä kampanjoita.

Seuraa Reilun kaupan sometilejä @reilukauppa Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä ja @Fairtrade-Finland LinkedInissä. Katso somepostauksiamme myös hashtagilla #reilukauppa.

Reilun kaupan viikko ja Reilu kahvitauko

Reilun kaupan viikon tarkoituksena on muistuttaa kaikkia suomalaisia Reilun kaupan olemassaolosta ja siitä, miten kukin meistä voi vaikuttaa omilla vastuullisilla ostosvalinnoillaan. Vuonna 2021 Reilun kaupan viikko järjestettiin 25.-31.10. ja Reilua kahvitaukoa vietettiin 28.10.

Vuonna 2022 Reilun kaupan viikkoa vietetään viikolla 41. Kerromme lisää tulevasta kampanjasta keväällä 2022, pysykää siis kuulolla.

Haluatko osallistua kampanjoihin ja tarvitset lisätietoa? Ota meihin reilusti yhteyttä!

Leena Kummu

Viestintäpäällikkö

050 569 1836
Marika Laine

Markkinoinnin asiantuntija

045 672 4252