Kampanjat

Reilu kauppa kampanjoi lisätäkseen kuluttajien ja yritysten tietoisuutta tuotteiden alkuperästä. Lisäksi teemme töitä sen eteen, että julkisista hankinnoista vastaavat ihmiset kiinnittäisivät huomiota hankintojen vastuullisuuteen.

Vuoden pääkampanjamme ovat Reilun kaupan viikko sekä Reilu kahvitauko. Kaupalliset kumppanimme sekä muut sidosryhmämme ovat mukana toteuttamassa kampanjoita. Lisäksi toteutamme pitkin vuotta eri teemapäiviin liittyviä sekä kumppaneidemme kanssa erikseen räätälöityjä kampanjoita.

Seuraa Reilun kaupan sometilejä @reilukauppa Instagramissa, Facebookissa ja Twitterissä ja @Fairtrade-Finland LinkedInissä. Katso somepostauksiamme myös hashtagilla #reilukauppa.

Reilun kaupan viikko #reilunkaupanviikko 25.-31.10.2021

Reilun kaupan viikkoa vietetään lokakuussa ja tänä vuonna kampanjaviikko on 25.–31. lokakuuta. Vuoden 2021 teemana on ilmastonmuutos. Kampanjaviikko muistuttaa, miten kukin meistä voi vaikuttaa omilla vastuullisilla ostosvalinnoillaan. Teemaviikon yhteistyökumppaneina ovat yritykset, Reilu kauppa ry:n jäsenjärjestöt sekä arvonimikumppanit, kuten kaupungit ja korkeakoulut. Reilun kaupan viikon aikana Reilun kaupan tuotteet ovat usein tavallista paremmin esillä monissa kaupoissa. Reilu kauppa kutsuu innokkaita Reilun kaupan kahvinjuojia järjestämään Reiluja kahvitaukoja. Vuonna 2021 kahvitauko on Reilun kaupan viikon yhteydessä torstaina 28.10.2021. #reilukahvitauko

Haluatko osallistua kampanjoihin ja tarvitset lisätietoa? Ota meihin reilusti yhteyttä!

Leena Kummu

Viestintäpäällikkö

050 569 1836
Marika Laine

Markkinoinnin asiantuntija

045 672 4252