Toimintavinkit

Reilu kauppa näkyy ja kuuluu Reiluissa korkeakouluissa.

Reilu kauppa näkyy ja kuuluu Reiluissa korkeakouluissa. Sometus ja artikkelit viestivät vastuullisuudesta, globaalien tuotantoketjujen haasteista ja Reilun kaupan vaikutuksista. Tapahtumat tuovat vastuullisuusteemat ja Reilun kaupan opiskelijoiden lähelle. Banaani Flash Mob tekee Reilua kauppaa tunnetuksi mieleenpainuvalla tavalla. Reilut tuotteet ravintoloissa ja kahviloissa mahdollistavat korkeakouluyhteisön jäsenille vastuullisten valintojen tekemisen. Hyödynnä myös toisten Reilun kaupan korkeakoulujen toimintaideoita, joita löydät esimerkiksi Reilun kaupan korkeakoulujen tekijätiimin käsikirjasta.

Hanki ja tarjoa reiluja tuotteita

Vaikuta siihen, että korkeakoulusi ruokaloissa ja kahviloissa on tarjolla Reilun kaupan tuotteita, kuten hedelmiä, mehuja sekä tietysti kahvia ja teetä. Tutustu tuotevalikoimaamme.

Viesti Reilusta kaupasta

Kerro Reilusta kaupasta ja arvonimestänne korkeakoulusi opiskelijoille ja henkilökunnalle tarjoamalla tilaisuuksissa Reilun kaupan tuotteita ja järjestämällä erilaisia tempauksia esimerkiksi banaanipukuihin pukeutuneina. Hyödynnä arvonimeä myös oppilaitoksen viestinnässä ja markkinoinnissa. Tutustu materiaalipankkimme maksuttomaan viestintämateriaaliin.

Opeta Reilun kaupan teemoista

Järjestä jostain Reilun kaupan teemasta, kuten yritysvastuusta tai elämiseen riittävästä toimeentulosta, seminaari tai aamukahvitilaisuus ja kutsu asiantuntijoita puhumaan tai panelisteiksi.

Reilun kaupan yhteyshenkilö

Jatta Makkula

Kansalaistoiminnan asiantuntija

Reilut kahvitauot työpaikoilla, Reilun kaupan arvonimityö: kaupungit, seurakunnat, korkeakoulut, koulut, järjestöt

+358 40 549 4521