Hotellit, ravintolat ja kahvilat

Kuluttajat ovat kiinnostuneita tuotteiden alkuperästä ja tuotannon vastuullisuudesta. Tee vastuullisia Reilun kaupan valintoja ja kerro siitä asiakkaillesi.

Kuluttajat ovat kiinnostuneita tuotteiden alkuperästä ja tuotannon vastuullisuudesta. Tee vastuullisia Reilun kaupan valintoja ja kerro siitä asiakkaillesi.

Reilun kaupan tuotteiden valikoima on laaja ja saatavuus hyvä. Mukaan lähteminen on helppoa. Reilun kaupan merkki kertoo, että raaka-aineen tuotannossa on otettu huomioon monia ihmisoikeuksiin ja ympäristöön liittyviä haasteita. 

Tarjoa asiakkaillesi Reilun kaupan kahvia, teetä ja kaakaotaReilun kaupan kahvia on saatavilla niin suodatinkahvina kuin espressonakin. Reilun kaupan kahvia löytyy erikokoisten paahtimoiden valmistamina, ja valikoimassa on myös pisteytettyjä laatukahveja. 

Reilun kaupan kahvia ja teetä on saatavilla myös monilta automaattitoimijoilta, joten voit helposti tarjota Reiluna kaupan tuotteita myös työpaikoilla ja julkisissa tiloissa. 

Reilun kaupan valikoimassa on myös monia muita tuotteita, jotka sopivat tarjottavaksi hotelleissa, ravintoloissa ja kahviloissa. Juomalistalle voi valita esimerkiksi Reilun kaupan viinejävirvoitusjuomia, mehuja ja kahvijuomiaOn myös mahdollista rakentaa Reilun kaupan aamupala, jossa tarjolla on kahvin, teen ja kaakaon lisäksi esimerkiksi sertifioituja hedelmiä, mehua ja mysliä 

Hotellihuoneissa voi tarjota vieraille Reilun kaupan kahvia, teetä ja suklaata. 

Reilun kaupan puuvillasta valmistetut työvaatteet ja tekstiilit ovat helppo tapa ottaa vastuullisuusasiat huomioon. Työvaatteiden valikoimasta löytyvät myös kovempaa kulutuskestävyyttä vaativat vaatteet. Saatavilla on myös Reilun kaupan puuvillasta valmistettuja hotellitekstiilejä, kuten lakanoita ja pyyhkeitä. 

Ota yhteyttä, niin autamme mielellämme! 

  • Autamme löytämään yrityksellesi sopivia Reilun kaupan tuotteita. 
  • Saat meiltä yrityksellesi räätälöityä viestinnällistä sisältöä. 
  • Järjestämme henkilökunnallenne koulutusta Reilun kaupan tuotteisiin liittyen.