Hotellit, ravintolat ja kahvilat

Tarjoa vastuullisia Reilun kaupan tuotteita hotelleissa, ravintoloissa sekä kahviloissa ja viesti siitä asiakkaillesi.

Tutustu Reilun kaupan tuotteisiin

Tee horeca-alan ammattilaisena vastuullisempia Reilun kaupan valintoja hotelleissa, ravintoloissa sekä kahviloissa ja viesti siitä asiakkaillesi. Kuluttajat ovat yhä kiinnostuneempia tuotteiden alkuperästä ja tuotannon vastuullisuudesta. 

Reilun kaupan merkki kertoo, että raaka-aineen tuotannossa on otettu huomioon monia ihmisoikeuksiin ja ympäristöön liittyviä haasteita. Reilun kaupan tuotteiden valikoima on laaja ja saatavuus hyvä. Mukaan lähteminen on siis helppoa. 

Tarjoa asiakkaillesi Reilun kaupan kahviateetä ja kaakaotaReilun kaupan kahvia on saatavilla niin suodatinkahvina kuin espressonakin. Reilun kaupan kahvia löytyy erikokoisten paahtimoiden valmistamina, ja valikoimassa on myös pisteytettyjä laatukahveja. 

Reilun kaupan kahvia ja teetä on saatavilla myös monilta automaattitoimijoilta, joten voit helposti tarjota Reiluna kaupan tuotteita myös työpaikoilla ja julkisissa tiloissa. 

Reilun kaupan valikoimassa on myös monia muita tuotteita, jotka sopivat tarjottavaksi hotelleissa, ravintoloissa ja kahviloissa. Juomalistalle voi valita esimerkiksi Reilun kaupan viinejävirvoitusjuomia, mehuja ja kahvijuomiaOn myös mahdollista rakentaa Reilun kaupan aamupala, jossa tarjolla on kahvin, teen ja kaakaon lisäksi esimerkiksi sertifioituja hedelmiä, suklaata ja mysliä 

Hotellihuoneissa voi tarjota vieraille Reilun kaupan kahvia, teetä ja suklaata. 

Reilun kaupan puuvillasta valmistetut työvaatteet ja tekstiilit ovat helppo tapa ottaa vastuullisuusasiat huomioon myös hankinnoissa. Työvaatteiden valikoimasta löytyvät myös kovempaa kulutuskestävyyttä vaativat vaatteet. Saatavilla on lisäksi Reilun kaupan puuvillasta valmistettuja hotellitekstiilejä, kuten lakanoita ja pyyhkeitä. 

Tehdään yhteistyötä reilusti:

  • Autamme löytämään yrityksellesi sopivia Reilun kaupan tuotteita. 
  • Ideoimme mielellämme yhteisiä markkinointiviestinnän kampanjoita ja jaamme brändimateriaaleja.
  • Järjestämme henkilökunnallenne koulutusta Reilun kaupan tuotteisiin liittyen.

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Juha Tanskanen

Avainasiakaspäällikkö

Kaupalliset suhteet; foodservice-asiakkaat. Tuoteryhmävastuina kahvi, viini ja muu alkoholi, puuvilla, tee, hunaja, mausteet ja pähkinät sekä kulta

+358 41 317 8887