Järjestöt

Vaihda tarjoilut reiluiksi, viesti Reilusta kaupasta ja tuo järjestösi mukaan kampanjoimaan oikeudenmukaisemman maailmankaupan puolesta.

Reilun kaupan visiona on maailma, jossa kehittyvien maiden viljelijöillä ja työntekijöillä on turvattu toimeentulo, mahdollisuus kehittyä ja päättää itse omasta tulevaisuudestaan. Jos järjestösi haluaa olla mukana muovaamassa oikeudenmukaisempaa maailmankauppaa ja vähentämässä köyhyyttä, tuo se osaksi Reilun kaupan liikettä.

Toimintavinkkejä:

 • Vaihda tarjoilut reiluiksi
  Vaihda sekä oman porukan kokouskahvittelujen että isompien tilaisuuksien ja tapahtumien tarjoilut Reilun kaupan tuotteisiin ja viettäkää Reiluja kahvitaukoja.
 • Viesti Reilusta kaupasta
  Jaa tietoa Reilun kaupan järjestelmästä ja tuotteista järjestönne lehdessä, verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavilla. Kerro järjestösi reiluista valinnoista ja niiden vaikutuksista kehitysmaiden ihmisten elämään sekä jäsenistölle että muille sidosryhmille. Hyödynnä materiaalipankkimme maksutonta viestintämateriaalia.
 • Tule mukaan Reilun kaupan verkostoon ja osallistu Reilun kaupan kaupunki, korkeakoulu, koulu tai seurakunta -toimintaan.
 • Lähde mukaan yhteiskampanjoihin
  Osallistu järjestösi kanssa vuosittaisiin Reilun kaupan kampanjaviikkoihin joko omalla tempauksella tai lähtemällä mukaan yhteiskampanjoihin.
 • Liity jäsenjärjestöksemme
  Reilu kauppa ry:n jäsenjärjestönä olette mukana kansainvälisessä Reilun kaupan liikkeessä. Jäsenjärjestöt pääsevät osallistumaan Reilu kauppa ry:n hallituksen työhön ja yhdistyksen strategian ja tulevaisuuden suunnitteluun. Jäsenjärjestöt ovat myös etusijalla yhteistyöhankkeiden suunnittelussa.

Hyödynnä materiaalipankkiamme ja tilaa maksutonta materiaalia kampanjointisi tueksi!

Reilun kaupan yhteyshenkilö

Jatta Makkula

Kansalaistoiminnan asiantuntija

Reilut kahvitauot työpaikoilla, Reilun kaupan arvonimityö: kaupungit, seurakunnat, korkeakoulut, koulut, järjestöt

+358 40 549 4521

Myös nämä saattavat kiinnostaa

Myös nämä saattavat kiinnostaa

Julkiset hankinnat

Ilmasto

Agenda 2030

Yritysten ihmisoikeusvastuu