Tuo järjestösi mukaan toimintaan

Vaihda tarjoilut reiluiksi, viesti Reilusta kaupasta ja tuo järjestösi mukaan yhteiskampanjoihin.

Reilun kaupan visiona on maailma, jossa kehitysmaiden viljelijöillä ja työntekijöillä on turvattu toimeentulo, mahdollisuus kehittyä ja päättää itse omasta tulevaisuudestaan. Jos järjestösi haluaa olla mukana muovaamassa oikeudenmukaisempaa maailmankauppaa ja vähentämässä köyhyyttä, tuo se osaksi Reilun kaupan liikettä.


Toimintavinkkejä

 • Vaihda tarjoilut reiluiksi
  Vaihda sekä oman porukan kokouskahvittelujen että isompien tilaisuuksien ja tapahtumien tarjoilut Reilun kaupan tuotteisiin.
 • Viesti Reilusta kaupasta
  Jaa tietoa Reilun kaupan järjestelmästä ja tuotteista järjestönne lehdessä, verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavilla. Kerro järjestösi reiluista valinnoista ja niiden vaikutuksista kehitysmaiden ihmisten elämään sekä jäsenistölle että muille sidosryhmille. Hyödynnä materiaalipankkimme maksutonta viestintämateriaalia.
 • Lähde mukaan yhteiskampanjoihin
  Osallistu järjestösi kanssa vuosittaisiin Reilun kaupan kampanjaviikkoihin joko omalla tempauksella tai lähtemällä mukaan yhteiskampanjoihin.
 • Liity jäsenjärjestöksemme
  Reilu kauppa ry:n jäsenjärjestönä olette mukana kansainvälisessä Reilun kaupan liikkeessä. Jäsenjärjestöt pääsevät osallistumaan Reilu kauppa ry:n hallituksen työhön ja yhdistyksen strategian ja tulevaisuuden suunnitteluun. Jäsenjärjestöt ovat myös etusijalla yhteistyöhankkeiden suunnittelussa.

Hyödynnä materiaalipankkiamme.
Tilaa maksutonta materiaalia kampanjointisi tueksi!

Kysy lisää järjestöyhteistyöstä:
vastuullisuuspäällikkö Tytti Nahi
040 772 4247