Ryhdy Reiluttajaksi

Oletko kiinnostunut vastuullisesta kuluttamisesta, maailmankaupasta ja kehityskysymyksistä? Haluaisitko levittää reilua sanomaa eteenpäin? Lähde Reiluttaja-koulutukseen!

Reiluttaja on aktiivinen kansalainen, joka haluaa omalla toiminnallaan edistää eettistä kulutusta lähipiirissään ja oikeudenmukaista kauppaa laajemminkin maailmassa. Reiluttaja voi vaikuttaa itselleen parhaiten sopivilla keinoilla, sillä kaikki Reiluttajat ovat omanlaisiaan. Järjestämme Reiluttaja-koulutuksia muutaman kerran vuodessa yhteistyössä Eettisen kaupan puolesta Eetti ry:n kanssa. Koulutuksen suoritettuasi saat käyttää Reiluttaja-arvonimeä.

Reiluttajaksi voi hakea kuka tahansa vastuullisesta kuluttamisesta, maailmankaupasta ja kehityskysymyksistä kiinnostunut henkilö. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa asiantuntemusta tai kokemusta kampanjoinnista, sillä koulutuksessa saat tarvittavat tiedot ja materiaalit. Koulutus on maksuton. Jokainen osallistuja saa koulutuksen päätyttyä todistuksen Reiluttaja-arvonimestä.


Toimintavinkit

  • Kysy seuraavan Reiluttaja-koulutuksen ajankohtaa.
  • Anna palautetta kahviloissa ja kaupoissa Reilun kaupan tuotteiden valikoimista. Voit tilata materiaalipankistamme kahvilakäyntikortteja ja muuta materiaalia reilutuksen tueksi.
  • Reiluta seurakuntasi, kotikaupunkisi, työpaikkasi, koulusi tai vaikkapa urheiluseurasi.
  • Jos kaupunkisi tai korkeakoulusi on jo saanut Reilun kaupan arvonimen, voit liittyä kannatustyöryhmän toimintaan. Kysy meiltä kannatustyöryhmien yhteystietoja.
  • Toteuta omat ideasi tai keksi uusia toimintamuotoja yhdessä muiden kanssa – lähde mukaan Eetin paikallistoimintaan

Hyödynnä materiaalipankkiamme!
Tilaa maksutonta materiaalia kampanjointisi tueksi.

Lisää vinkkejä ja apua kampanjointiin:
yhteysvastaava Jatta Makkula
040 549 4521