Ideoi oma tempaus

Reilu kauppa on iloinen asia! Lisää tietoisuutta ja herätä huomiota hauskalla tavalla.

Vaikka Reilu kauppa on jo monille suomalaisille tuttu, tarvitaan yhä innokkaita vapaaehtoisia viemään tietoa eteenpäin. Kokeile tehdä valistustyötä leppoisissa merkeissä ja tutuissa ympäristöissä.


Toimintavinkkejä

 • Järjestä banaanipukutempaus
  Lainaa banaanipukuja Reilu kauppa ry:stä, ja vierailkaa vaikka työporukalla naapurifirmoissa kannustamassa vaihtamaan kahvitarjoilut reiluihin tuotteisiin.
 • Valitse Reilun kaupan kahvi tapahtumaanne
  Tarjoa urheiluseuran tai muun yhdistyksen tapahtumissa ja tilaisuuksissa Reilun kaupan kahvia. Muista kertoa reiluista valinnoista myös tapahtuman osanottajille! Voit tilata maksutonta viestintämateriaalia materiaalipankistamme.
 • Järjestä Reilu kahvitauko
  Pitäkää Reilu kahvitauko tai sokkotesti työpaikalla tai harrastusporukassa: maistelkaa sokkona esimerkiksi kolmea eri Reilun kaupan kahvia, joista yritätte arvailla kuvauksen perusteella oikeat merkit. Valitkaa lopuksi suosikkikahvi jatkuvaan käyttöön.
 • Järjestä Reilun kaupan leffailta
  Järjestäkää kavereiden kesken leffailta Reilu kauppa -teemalla. Katsokaa esimerkiksi The dark side of chocolate tai joku muu teemaan sopiva elokuva/dokumentti samalla, kun nautitte Reilun kaupan tuotteita, kuten vaikkapa teetä, viiniä, keksejä ja hedelmiä.

Hyödynnä materiaalipankkiamme.
Tilaa maksutonta materiaalia kampanjointisi tueksi!

Lisää vinkkejä ja apua kampanjointiin:
yhteysvastaava Jatta Makkula
040 549 4521

Ajankohtaista