Avoin työpaikka: Asiakkuusjohtaja

Haluatko olla mukana Reilun kaupan kasvutarinassa? Haemme asiakkuusjohtajaa, joka vastaa Reilu kauppa ry:n yrityspalveluiden strategisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Kyseessä on uusi johtoryhmätason tehtävä.  

HUOM! Rekry on päättynyt. 

Millaista työtä tarjoamme sinulle? 

Tarjoamme merkityksellisen työn, jossa pääset käyttämään kaupallista osaamistasi oikeudenmukaisemman kaupankäynnin, vastuullisemman kuluttamisen sekä reilumman ja tasa-arvoisemman maailman edistämiseen. Vastuullasi on nelihenkinen myynnin, lisensoinnin ja markkinoinnin ammattilaisten tiimi, jonka tehtävänä on yhdistyksemme yritysasiakkaiden hankinta, asiakassuhteiden ylläpito ja asiakkaiden kanssa tehtävä markkinointiyhteistyö.  

Työsi tavoitteena on kehittää Reilu kauppa ry:n yrityksille tarjoamia palveluita ja kasvattaa Suomessa ja Baltian maissa toimivien yritysten Reilun kaupan tuotteiden myyntejä. Osallistut Reilun kaupan jatkuvasti kehittyvien vastuullisuuspalveluiden ja niiden ominaisuuksien määrittelemiseen globaalin verkostomme tuella. Vastaat siitä, miten Reilu kauppa -sertifiointia ja muita palveluitamme myydään, toimitetaan, tuotetaan ja käytetään tuloksellisesti Suomessa ja Baltian maissa.  

Työssä onnistumisen tukena sinulla on osaavat ja mukavat kollegat – niin Suomessa kuin maailmalla!

Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Vallilassa, hyvien julkisten kulkuyhteyksien ja pyöräreittien päässä. Käytössäsi ovat joustavat työajat ja hyvät henkilöstöedut.

Mitä toivomme sinulta? 

  • Yritysvastuukentän tuntemusta sekä kykyä myydä ja konseptoida vastuullisuusratkaisuja ja -palveluita yrityksille. Tehtävässä tarvitaan niin vastuullisuusosaamista kuin kykyä johtaa ja tehdä asiakkuus- ja myyntityötä tuloksellisesti. 
  • Kokemusta esihenkilötyöstä ja näyttöjä strategisista suunnittelutaidoista ja oman osaamisen kehittämisestä. 
  • Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suullista ja kirjallista ilmaisukykyä suomeksi ja englanniksi. 
  • Innostuvaa ja innostavaa työotetta, nopeaa oppimiskykyä sekä rohkeaa, ratkaisulähtöistä asennetta. 
  • Halua tehdä merkityksellistä työtä tavoitteellisella ja tuloshakuisella otteella. 
  • Kaupallisen tai muun soveltuvan alan korkeakoulutusta tai vastaavia tietoja ja taitoja. 

Arvostamme henkilöstön monimuotoisuutta ja toivomme hakijoita erilaisista taustoista.  

Lisätiedot 

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Janne Sivonen 25.4. klo 13.00-14.00 sekä 27.4. klo 8.30-9.30. Tavoitat Jannen numerosta 044 356 9369. 

Lue lisää, mitä Reilu kauppa tarjoaa yrityksille:
https://reilukauppa.fi/yrityksille  

Hae näin 

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveella viimeistään 29.4.2022 osoitteeseen rekry@fairtrade.fi. 


Reilu kauppa ry on 33 jäsenjärjestön yhdistys, jonka tehtävänä on edistää Reilua kauppaa ja valvoa Reilun kaupan merkin käyttöä Suomessa. Yhdistys tekee myös vaikuttamistyötä Suomessa sekä ohjelmaperustaista kehitysyhteistyötä Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa. 

Lisätietoja

Janne Sivonen

Toiminnanjohtaja

044 456 9369