Reilun kaupan korkeakoulu

Reilun kaupan edistäminen tarjoaa koko korkeakouluyhteisölle mahdollisuuden toimia oikeudenmukaisemman maailman puolesta. Ole mukana muutoksessa!

Reilun kaupan korkeakoulu sitoutuu tukemaan Reilua kauppaa ja käyttämään Reilun kaupan tuotteita. Reilut korkeakoulut viestivät tapahtumissaan ja opetuksessaan Reilusta kaupasta ja sen tuomista hyödyistä kehitysmaiden viljelijöille, kuten mahdollisuudesta kouluttautua ja päättää omasta tulevaisuudestaan.

Reilun kaupan korkeakoulu -arvonimi kertoo opiskelijoille ja muille sidosryhmille yliopiston halusta kantaa globaalia vastuuta.


Toimintavinkkejä

  • Hanki ja tarjoa reiluja tuotteita
    Vaikuta siihen, että korkeakoulusi ruokaloissa ja kahviloissa on tarjolla Reilun kaupan tuotteita, kuten tofua, hedelmiä, mehuja sekä tietysti kahvia ja teetä. Tutustu tuotevalikoimaamme.
  • Tiedota Reilusta kaupasta
    Kerro Reilusta kaupasta ja arvonimestänne korkeakoulusi opiskelijoille ja henkilökunnalle tarjoamalla tilaisuuksissa Reilun kaupan tuotteita ja järjestämällä erilaisia tempauksia esimerkiksi banaanipukuihin pukeutuneina. Hyödynnä arvonimeä myös oppilaitoksen viestinnässä ja markkinoinnissa. Tutustu materiaalipankkimme maksuttomaan viestintämateriaaliin.
  • Opeta Reilun kaupan teemoista
    Järjestä jostain Reilun kaupan teemasta, kuten oikeudenmukaisesta maailmankaupasta tai eettisestä kulutuksesta, seminaari tai aamukahvitilaisuus ja kutsu asiantuntijoita puhumaan tai panelisteiksi. Tai sisällytä Reiluttaja-koulutus johonkin teemaltaan sopivaan kurssikokonaisuuteen.

Hyödynnä materiaalipankkiamme!
Tilaa maksutonta materiaalia kampanjointisi tueksi.

Lisää vinkkejä ja apua kampanjointiin:
yhteysvastaava Jatta Makkula
040 549 4521