Tule harjoittelijaksi Reilun kaupan HREDD-osaamiskeskukseen

Kiinnostaako sinua yritysvastuu, ihmisoikeudet ja oikeudenmukainen maailmankauppa? Kirjoitatko innostavasti, analysoit ja keräät tietoa kriittisesti sekä otat rohkeasti haasteita vastaan? Jos vastasit kyllä, Reilun kaupan HREDD-osaamiskeskuksen harjoittelupaikka saattaa olla juuri sinua varten!

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme erittäin ajankohtaisen ja merkityksellisen työn, jossa pääset käyttämään osaamistasi sekä kiinnostustasi vastuullisemman ja oikeudenmukaisemman kaupankäynnin edistämiseen sekä eri ihmisoikeusriskien kartoittamiseen.

Harjoittelijana saat työpöydällesi Reilun kaupan riskikarttaan liittyvän työn tukemisen. Työtehtävät voivat sisältää niin datan keruuta ja -analysointia, verkkosivupäivitystä, asiatekstien editoimista sekä riskikartan uutiskirjeen tuottamista kuin muita viestinnällisiä tehtäviä. Tarkka työnkuva muodostuu osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Teemme töitä hybridimallissa, joten käytössäsi ovat joustavat työajat sekä osittainen etätyömahdollisuus. Tapaamme toisiamme mielellämme myös toimistolla, Helsingissä. Työssä onnistumisen tukena sinulla ovat kokeneet ja mukavat Reilun kaupan kollegat – niin Suomessa kuin maailmalla.

Harjoittelu kestää sovitusti noin 3–6 kuukautta ja alkaa touko–kesäkuussa. Harjoittelusta maksetaan palkkiota 1 400 euroa kuussa.

Mitä toivomme sinulta?

Tehtävässä menestyy parhaiten vahvalla analyyttisellä otteella ja hyvillä kirjoitustaidoilla. Teemme töitä kansainvälisessä ympäristössä, joten myös sinun työkielesi on osittain englanti.

Tärkeintä on, että tunnet paloa ihmisoikeusteemoihin, Reilun kaupan työhön sekä sinulla on intoa tarttua eri kokoisiin tehtäviin. Lupaamme, että pääset syventämään omaa asiantuntijuuttasi ihmisoikeusteemojen parissa sekä hiomaan erityisesti kirjoitus- ja tiedonhankintataitoja.

Lisätiedot tehtävästä

Lue lisää HREDD-osaamiskeskuksesta: https://reilukauppa.fi/hredd-osaamiskeskus/

Lisätietoja tehtävästä antaa ihmisoikeus- ja kehitysyhteistyön asiantuntija Jasmin Hämeri, puh. 045 729 2889:

ma 8.4. klo 13–15,
ti 9.4. klo 13–14,
ke 10.4. klo 10–11 ja 13–15.

Näin haet

Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekry@fairtrade.fi viimeistään ma 15.4.2024. Haastattelut pidetään ma 22.4., ti 23.4. klo 9–10 sekä ma 29.4.2024. Arvostamme monimuotoisuutta ja toivomme hakijoita erilaisista taustoista.

Reilu kauppa on yksi maailman tunnetuimmista ja arvostetuimmista vastuullisuusaloitteista. Edistämme globaalien tuotantoketjujen vastuullisuutta ja erityisesti pienviljelijöiden ja työntekijöiden toimeentuloa ja työoloja sertifioinnin, vaikuttamistyön, kehitysyhteistyön ja viestinnän avulla. Reilussa kaupassa kaikki työ edistää hyvinvointia, kestävyyttä ja reiluutta. Reilu kauppa ry on 30 jäsenjärjestön yhdistys, jonka tehtävänä on edistää Reilua kauppaa ja valvoa Reilun kaupan merkin käyttöä Suomessa ja Baltiassa. Reilun kaupan HREDD-osaamiskeskus johtaa kansainvälistä ihmisoikeus- ja ympäristövastuutyötä Suomesta käsin. Osaamiskeskuksen toimintaan osallistuu yli 80 Reilun kaupan työntekijää ympäri maailman.

Kysy lisätietoa:

Jasmin Hämeri

Ihmisoikeus- ja kehitysyhteistyön asiantuntija

+358 45 729 2889