Avoin työpaikka: vastuullisuuspäällikkö

*HAKU ON PÄÄTTYNYT.*

Oletko kokenut vastuullisuuden ja vaikuttamistyön ammattilainen? Nyt sinulla on mahdollisuus tulla osaksi kansainvälistä Reilun kaupan yhteisöä!

Etsimme Reilu kauppa ry:lle vastuullisuuspäällikköä vastaamaan yhdistyksen poliittisesta ja yhteiskunnallisesta vaikuttamistyöstä yritysvastuukysymyksissä. Olet mukana rakentamassa yhdistyksen ajatusjohtajuutta meille keskeisissä yritysvastuuteemoissa sekä vaikuttamassa Suomen yritysvastuupolitiikkaan ja suomalaisyritysten vastuullisuustyöhön.

Toimit myös esihenkilönä kollegalle, joka vastaa jäsenjärjestöyhteistyöstä ja Reilun kaupan arvonimityöstä (Reilun kaupan korkeakoulut, -työpaikat, -kunnat jne.). Kyseessä on vuoden 2021 loppuun kestävä sijaisuus, joka saattaa jatkua.

Millaista osaajaa etsimme tiimiimme? Sinulle on kertynyt vankkaa kokemusta ja näyttöjä vaikuttamisen ja yritysvastuun kentältä. Työntekijänä olet yhteistyökykyinen ja tulosorientoitunut, ja pystyt työskentelemään tehokkaasti myös paineen alla. Työssä onnistumisen tukena sinulla on osaavat ja mukavat kollegat.

Työtehtävissä menestyminen edellyttää

  • vankkaa kokemusta vaikuttamistyön suunnittelusta ja toteuttamisesta
  • yritysvastuukeskustelun tuntemista
  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa tai muutoin osoitettuja vastaavia tietoja ja taitoja
  • hyviä kirjoitus- ja sosiaalisen median taitoja, suomeksi ja englanniksi
  • erinomaisia esiintymis- ja vuorovaikutustaitoja

Lisäksi arvostamme

  • esihenkilökokemusta
  • Reilun kaupan järjestelmän tuntemista
  • kehityspolitiikan, yritysten ihmisoikeusvastuun ja ilmastopolitiikan tuntemista
  • kokemusta järjestötyöstä, erityisesti järjestö-yritys-vuoropuhelusta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä kestävää ja tuloksellista vastuullisuustyötä osana kansainvälistä organisaatiota. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Vallilassa, hyvien julkisten kulkuyhteyksien ja pyöräreittien varrella. Käytössäsi ovat joustavat työajat ja hyvät henkilöstöedut. Kannustamme hakijoita eri taustoista hakemaan tehtävää.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Janne Sivonen (puh. 044 356 9369) ke 30.12. klo 13–14.30 sekä vastuullisuuspäällikkö Tytti Nahi (puh. 040 772 4247) ma 4.1. klo 10–11.30. Emme valitettavasti ehdi vastata sähköpostitiedusteluihin. Haastattelut pidetään 19.–21.1.2021.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sekä lyhyt esittelyvideo (max. 2 min) viimeistään 7.1. klo 12 mennessä osoitteeseen rekry@fairtrade.fi.

*HAKU TÄHÄN TYÖTEHTÄVÄÄN ON PÄÄTTYNYT.*


Reilu kauppa ry on yhdistys, joka edistää Reilua kauppaa Suomessa ja Baltian maissa, lisensoi Reilun kaupan merkkiä, osallistuu yritysvastuuta koskevaan yhteiskunnalliseen keskusteluun ja toteuttaa Reilun kaupan viljelijöitä ja työntekijöitä tukevia hankkeita Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Reilu kauppa ry on osa kansainvälistä verkostoa, johon kuuluu Aasian, Afrikan sekä Latinalaisen Amerikan tuottajaverkostot, ympäri maailman toimivia Reilun kaupan järjestöjä ja kattojärjestö Fairtrade International Saksassa. Reilun kaupan tuotteita viljellään 75 maassa ja myydään yli 140 maassa.