Avoin työpaikka: markkinoinnin asiantuntija

*HAKU PÄÄTTYNYT*

Reilu kauppa ry etsii asiakaspalveluhenkistä ja digiorientoitunutta markkinoinnin asiantuntijaa vahvistamaan Suomen Reilun kaupan brändiä ja näkyvyyttä. Tehtävä on vakituinen ja alkaa 10.8.2020 tai sopimuksen mukaan.

Sinulle on jo kertynyt kokemusta ja näyttöjä tuloksellisesta markkinoinnista. Olet tekijätyyppi, joka tuottaa kiinnostavia ja puhuttelevia sisältöjä ja markkinointimateriaaleja eri viestintäkanaviin sekä kaupallisten kumppaneidemme käyttöön.

Odotamme sinulta ideoita ja näkemystä Reilun kaupan verkkosivujen ja somekanavien kehittämiseen sekä kaupallisten kumppaneidemme kanssa tehtävän markkinointiyhteistyön tiivistämiseen. Osallistut yhdistyksen kampanjoiden ja tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen sekä toimit markkinointiviestinnällisenä tukena talomme moniammatillisille asiantuntijoille.

Kokemus vastuullisuusmarkkinoinnista ja/tai vähittäiskaupan ja elintarvikealan markkinoinnista ei ole välttämätöntä, mutta se luetaan eduksi. Reilun kaupan substanssin opit työn myötä, mutta arvostamme intoasi rakentaa kanssamme Reilumpaa maailmaa. 

Odotamme sinulta

  • Monipuolista kokemusta sosiaalisesta mediasta ja näkemystä sen kehittämisestä
  • Digitaalisten työkalujen sekä verkko- ja someanalytiikan hallintaa
  • Hyviä projektinhallintataitoja
  • Kokemusta B2B-markkinoinnista
  • Innostusta visuaaliseen viestintään ja yleisempien graafisten ohjelmien hallintaa
  • Oma-aloitteista, suunnitelmallista ja ripeää työotetta
  • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja can do -asennetta
  • Soveltuvaa korkeakoulututkintoa
  • Erinomaista suomen- ja sujuvaa englanninkielen taitoa

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä aidosti merkityksellistä markkinointia osana kansainvälistä, nopeasti kasvavaa Reilun kaupan yhteisöä. Tulet työskentelemään viestintä- ja markkinointitiimissä, mutta teet tiivistä yhteistyötä niin kaupallisen tiimin kuin muiden asiantuntijoidemmekin kanssa. Lisäksi työyhteisöösi kuuluu koko Reilun kaupan maailmanlaajuinen verkosto. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Vallilassa, hyvien julkisten kulkuyhteyksien ja pyöräreittien päässä. Käytössäsi ovat joustavat työajat ja hyvät henkilöstöedut.

Tiedusteluihin vastaa viestintä- ja markkinointipäällikkö Mirka Kartano, puh. 044 210 0056 pe 29.5. klo 13–15, ti 2.6. klo 9–10.30. Emme valitettavasti ehdi vastaamaan sähköpostikyselyihin.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen sekä lyhyt esittelyvideo (max. 2 min.) ma 8.6. klo 12 mennessä osoitteeseen reilukauppa@reilukauppa.fi. Haastattelut järjestetään ke 10.6., to 11.6. ja pe 12.6. Kannustamme hakijoita eri taustoista hakemaan tehtävää.

*HAKU TÄHÄN TYÖTEHTÄVÄÄN ON PÄÄTTYNYT*


Reilu kauppa ry on 33 jäsenjärjestön yhdistys, joka edistää Reilua kauppaa Suomessa ja Baltian maissa, lisensoi Reilun kaupan merkkiä, osallistuu yritysvastuuta koskevaan yhteiskunnalliseen keskusteluun ja toteuttaa Reilun kaupan viljelijöitä ja työntekijöitä tukevia hankkeita Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa.

Suomen Reilu kauppa ry on osa kansainvälistä verkostoa, johon kuuluu Aasian, Afrikan sekä Latinalaisen Amerikan tuottajaverkostot, ympäri maailman toimivia Reilun kaupan järjestöjä ja kattojärjestö Fairtrade International Saksassa. Reilun kaupan tuotteita viljellään 75 maassa ja myydään yli 140 maassa.