Avoin työpaikka: kehitysyhteistyön asiantuntija

*HAKU ON PÄÄTTYNYT.*

Oletko kokenut kehitysyhteistyön asiantuntija, joka innostuu kehityspolitiikasta ja oma-aloitteisesta itsenäisestä työstä? Nyt sinulla on mahdollisuus tulla osaksi kansainvälistä ja nopeasti kasvavaa Reilun kaupan yhteisöä!

Etsimme Reilu kauppa ry:n ohjelmatiimiin aikaansaavaa kehitysyhteistyön asiantuntijaa vastaamaan yhdistyksen kehitysyhteistyöohjelman alaisista hankkeista. Tehtävä on vakituinen ja alkaa 15.10.2020 tai sopimuksen mukaan.

Millaista osaajaa etsimme tiimiimme? Sinulle on kertynyt vankkaa kokemusta ja näyttöjä kehitysyhteistyöhankkeiden hallinnoinnista. Työtehtäviisi kuuluvat: hankeseuranta, tuki hanketoteutukselle sekä hankkeiden taloussuunnittelu ja -seuranta. Osallistut myös aktiivisesti koko kehitysyhteistyöohjelman kehittämiseen. Työntekijänä olet yhteistyökykyinen, tulosorientoitunut ja pystyt työskentelemään tehokkaasti myös paineen alla. Työssä onnistumisen tukena sinulla on osaavat ja mukavat kollegat – niin Suomessa kuin maailmalla!

Työtehtävissä menestyminen edellyttää

 • vankkaa työkokemusta kehitysyhteistyöhankkeiden hallinnoinnista
 • kehityspolitiikan ja kehitysyhteistyön tuntemusta
 • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa (suullista ja kirjallista)
 • oma-aloitteista ja itsenäistä työotetta
 • matkustusvalmiutta
 • rohkeutta tarttua laajaan, monipuoliseen ja itsenäiseen tehtävään

Lisäksi arvostamme

 • espanjan taitoa
 • ulkoministeriön ohjelmatuki-instrumentin ja ohjelmallisen kehitysyhteistyön tuntemusta
 • kokemusta kehitysyhteistyön laadun ja seurantajärjestelmien kehittämisestä
 • kokemusta kehittyvissä maissa toimimisesta
 • fasilitointi- ja esiintymistaitoja
 • temaattista osaamista (esim. työoikeudet, tasa-arvo, ilmasto, ympäristö, kansalaisyhteiskunta, maatalous, vammaisinkluusio, ihmisoikeudet, yritysten ihmisoikeusvastuu)
 • viestintävalmiuksia sekä kiinnostusta yritysyhteistyöhön

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden tehdä kestävää ja tuloksellista kehitysyhteistyötä osana kansainvälistä, nopeasti kasvavaa Reilun kaupan yhteisöä. Toimit osana pientä, kahden hengen ohjelmatiimiä, mutta työyhteisöösi kuuluu koko Reilun kaupan maailmanlaajuinen verkosto. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Vallilassa, hyvien julkisten kulkuyhteyksien ja pyöräreittien päässä. Käytössäsi ovat joustavat työajat ja hyvät henkilöstöedut. Kannustamme hakijoita eri taustoista hakemaan tehtävää.

Lisätietoja tehtävästä antaa ohjelmapäällikkö Teemu Sokka, puh. 050 5222 354. Soittoajat ma 7.9. klo 15–17 ja ti 8.9. klo 11–13. Emme valitettavasti ehdi vastata sähköpostitiedusteluihin. Haastattelut pidetään viikoilla 38 ja 39.  

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään su 13.9. klo 24 mennessä osoitteeseen reilukauppa@reilukauppa.fi. Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin ja kerromme, miten hakuprosessi etenee.

*HAKU TÄHÄN TYÖTEHTÄVÄÄN ON PÄÄTTYNYT.*


Reilu kauppa ry on 33 jäsenjärjestön yhdistys, jonka tehtävänä on edistää Reilua kauppaa ja valvoa Reilun kaupan merkin käyttöä Suomessa. Lisäksi Reilu kauppa tekee ohjelmaperustaista kehitysyhteistyötä Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Kehitysyhteistyöohjelmamme päämääränä on varmistaa pienviljelijöiden ja maataloustyöntekijöiden oikeudet ihmisarvoiseen elämään.