Avoin työpaikka: Hallinnon asiantuntija

Haluatko olla mukana Reilun kaupan kasvutarinassa? Haemme hallinnon asiantuntijaa, joka hoitaa itsenäisesti talous- ja yleishallinnon tehtäviä sekä kehittää niihin liittyviä prosesseja. 

Millaista työtä tarjoamme sinulle? 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtävän työyhteisössä, joka tekee työtä oikeudenmukaisemman kaupankäynnin, vastuullisemman kuluttamisen sekä reilumman ja tasa-arvoisemman maailman edistämisen puolesta. 

Käytössäsi on Netvisor-taloushallinnon ohjelma, vastaat osto- ja myyntireskontrasta, teet myyntilaskut sekä hoidat kirjanpitoon ja arvonlisäverotukseen liittyviä tehtäviä. Toimit henkilöstö- ja yleishallintoa koskevien palveluiden yhteyshenkilönä, koordinoit niihin liittyviä asioita sekä hoidat sopimushallintoon ja pienhankintoihin liittyviä tehtäviä. Hallinnon prosessien ja sovellusten kehittäminen sekä ohjeiden laatiminen ja ylläpito ovat olennainen osa työtäsi. Esihenkilönäsi toimii talous- ja hallintopäällikkö.

Työssä onnistumisen tukena sinulla on osaavat ja mukavat kollegat – niin Suomessa kuin maailmalla!

Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Vallilassa, hyvien julkisten kulkuyhteyksien ja pyöräreittien päässä. Käytössäsi ovat joustavat työajat ja hyvät henkilöstöedut. 

Mitä toivomme sinulta? 

  • Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen asiantuntemusta.  
  • Arvostamme kokemusta palkanlaskennasta, tilinpäätöksen laatimisesta ja budjetoinnista. 
  • Hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. 
  • Palvelualttiutta ja ratkaisulähtöistä asennetta. 
  • Kaupallisen tai hallinnollisen alan koulutusta tai vastaavia tietoja ja taitoja. 
  • Kiinnostusta Reilun kaupan teemoihin. 

Arvostamme henkilöstön monimuotoisuutta ja toivomme hakijoita erilaisista taustoista.  

Lisätiedot 

Lisätietoja antaa talous- ja hallintopäällikkö Sari Ignatius 21.4. klo 10.00-11.00 sekä 26.4. klo 10.00-11.00. Tavoitat Sarin numerosta 045 643 2032.  

Hae näin 

Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoiveella viimeistään 8.5.2022 osoitteeseen rekry@fairtrade.fi. 

 

Reilu kauppa ry on 33 jäsenjärjestön yhdistys, jonka tehtävänä on edistää Reilua kauppaa ja valvoa Reilun kaupan merkin käyttöä Suomessa. Yhdistys tekee myös vaikuttamistyötä Suomessa sekä ohjelmaperustaista kehitysyhteistyötä Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa. 

Lisätietoja

Sari Ignatius

Talous- ja hallintopäällikkö

045 643 2032