Kahvitellaan Reilusti

Kaikille innokkaille kahvittelijoille suunnattu Reilu kahvitauko tulee taas 7.5.2020. Viime vuonna kahvitaukoon osallistui ennätykselliset 80 197 Reilua kahvittelijaa aina yrityksistä kouluihin, kahviloista seurakuntiin ja ammattiliittoihin. Tänä vuonna kahvitauko siirtyy työpaikoilta ja julkisista tiloista kotikeittiöihin ja etätyöpisteisiin – kutsu kaverisi mukaan!

☕☕☕

Ota varaslähtö kahvitaukoon – voita vuoden kahvit!

Arvomme kaikkien 23.4.10.5.2020 #reilukahvitauko-tunnisteella kuvan Facebookissa ja/tai Instagramissa jakaneiden kesken vuoden kahvit. ⭐⭐⭐

Vuoden kahvit -palkinto sisältää noin 10 kg vastuullista Reilun kaupan kahvia useammalta kahvitoimittajalta. Voittajalle ilmoitetaan yksityisviestillä Facebookissa/Instagramissa. Facebook & Instagram eivät ole mukana arvonnassa.

Tämän vuoden teemana on välittäminen

Samalla, kun kutsumme meille tärkeät ihmiset yhteen kahvikupin äärelle, muistamme myös koronakriisin keskellä kamppailevia kahvituottajia. Nyt jos koskaan on tärkeää tukea maailman kahvinviljelijöitä.

Pidetään siis yhdessä huoli, että juomamme kahvi on vastuullisesti tuotettua ja siitä maksetaan viljelijälle oikeudenmukaista palkkaa. Reilussa kahvissa maistuu aito välittäminen! ??

Lue lisää

Tarjoukset

Kurkkaa alta parhaimmat kahvitarjoukset ja -kampanjat. ?

Kaikki Reilun kaupan kahvit –20% ja ilmainen toimitus yli 40 € tilauksille

Kaffecentralen

Alennuskoodilla REILUKAHVITAUKO saat 20 % alennuksen kaikista Reilun kaupan kahveista Kaffecentralenin verkkokaupasta ja myymälästä (Fredrikinkatu 59, Helsinki). Lisäksi verkkokaupassa ilmainen toimitus yli 40 € tilauksille. Kampanja voimassa 23.4.–10.5.2020.

Kaffecentralenin verkkokauppaan

Soul Blend 450g -kahvit tarjoushintaan valikoiduista K-Citymarketeista

Pelican Rouge

Pelican Rouge Soul Blend -kahvi kampanjahintaan 3,99 € / pkt tai 3 pkt / 10 € valikoiduista K-Citymarket -myymälöistä Uudellamaalla (ks. listaus alla). Tarjoukset vaihtelevat myymälöittäin. Tarjoukset ovat voimassa kampanjapäivänä to 7.5.2020.

Espoo Iso Omena & Sello; Helsinki Easton, Malmi & Ruoholahti; Järvenpää; Kerava; Kirkkonummi; Klaukkala; Porvoo; Vantaa Koivukylä & Tammisto; Vihti Nummela.

Yli 60€ kahvitilaukset ilman toimituskuluja

Warrior Coffee

Warrior Coffeen verkkokaupasta yli 60 € tilaukset Reilun kaupan kahvia ilman toimituskuluja. Kampanja on voimassa toistaiseksi.

Warrior Coffeen verkkokauppaan

Kaikki Reilun kaupan kahvit –20% ja ilmainen toimitus 3 pkt tilauksille

Johan & Nyström

Alennuskoodilla REILUKAHVITAUKO saat 20 % alennuksen kaikista Reilun kaupan kahveista Johan&Nyströmin verkkokaupasta. Lisäksi ilmainen toimitus vähintään 3 pakettia ostavalle. Kampanja on voimassa 23.4.–10.5.2020.

Johan&Nyströmin verkkokauppaan

Facebook-kampanja: voita 50 € arvoinen kahvipaketti

Arvid Nordquist Finland

Voita Reilun kaupan kahvia itsellesi ja ystävällesi. Mukana on 9 Reilun kaupan tuotetta vaaleasta erittäin tummaan paahtoon – niin suodatinkahvia, kokonaisia kahvipapuja kuin espressoakin (paketin arvo on noin 50 €). Kerro Arvid Nordquistin Facebook-julkaisun kommentissa kenelle haluaisit tarjota Reilun kaupan kahvit ja miksi. Kilpailu päättyy 7.5.2020 klo 23.59. Voittajan valitsee Arvid Nordquistin edustaja. Täydet kilpailuehdot löytyvät Facebook-julkaisun kommenttikentästä.


Arvid Nordquistin Facebook-kanavalle

Osallistu kahvitaukoon #reilukahvitauko

Osoita, että välität. Nappaa alta talteen jokin kamppiskuvista ja jaa se somessa to 7.5. Käytä tunnistetta #reilukahvitauko
Voit myös tägätä meidät tunnisteella @reilukauppa

Kamppiskuva 1080x1080px vihreä

Yleiskuva, jota voi käyttää kaikissa kanavissa. Teksti "Meillä on Reilu kahvitauko 7.5." vihreää taustaa vasten.

Lataa

Kamppiskuva 1080x1080px sininen

Yleiskuva, jota voi käyttää kaikissa kanavissa. Teksti "Meillä on Reilu kahvitauko 7.5." sinistä taustaa vasten.

Lataa

Taustakuva 1080x1920px vihreä

Instagram Storyyn sopiva taustakuva ilman tekstiä, vihreällä taustavärillä.

Lataa

Taustakuva 1080x1920px sininen

Instagram Storyyn sopiva taustakuva ilman tekstiä, sinisellä taustavärillä.

Lataa

Taustakuva 1080x1080px vihreä

Taustakuva, jota voi käyttää kaikissa kanavissa. Taustavärinä vihreä.

Lataa

Taustakuva 1080x1080px sininen

Taustakuva, jota voi käyttää kaikissa kanavissa. Taustavärinä sininen.

Lataa