Järjestä Reilu kahvitauko ja osallistu kilpailuun!

Työpaikan tai harrasteporukan kahvitauosta on helppoa loihtia Reilu kahvitauko: keittäkää Reilun kaupan kahvia!

Kaikki Reilun kahvitauon järjestäjät voivat myös osallistua kilpailuun, josta kahvitteluporukka voi voittaa reilun tuotepalkinnon. Kisaan saa tietenkin osallistua vaikka kahvittelisi reilusti kahdestaan tai yksinkin!

Toukokuun 7.-13. eri puolilla maailmaa järjestetään Reiluja kahvitaukoja. Kyse on kansainvälisestä Fairtrade Challenge -kampanjasta, jonka tarkoituksena on muistuttaa arkisten kulutusvalintojen merkityksestä.

Valokuvakilpailun palkintona reilusti kahvia ja teetä

Jos otatte Reilusta kahvitauosta iloisen yhteiskuvan ja postaatte sen sosiaaliseen mediaan #reilukahvitauko-tunnuksella, osallistutte samalla kilpailuun. Reilu kauppa ry:n raati käy maanantaina 14.5. läpi kaikki Facebookista, Twitteristä ja Instagramista löytyvät julkisesti näkyvät postaukset, joissa lukee #reilukahvitauko ja valitsee joukosta suosikkejaan. Parhaiden kuvien postaajille lähtee palkinnoksi Reilun kaupan kahvia ja teetä.

Tiesithän, että Suomessa on myynnissä yli sata erilaista Reilun kaupan kahvia! Reilu kahvitauko on erinomainen mahdollisuus vaikka sokkotestata muutamaa ja valita oman kahvitteluporukan suosikkimaku.


Reiluja kahvitaukoja järjestävät mm. UniCafe ja Kanresta sekä oppilaitoksissa sijaitsevat Fazer Food Services -ravintolat.