Somearvonta: Reilun kaupan viikko 2023

Osallistu arvontaan Reilun kaupan Facebookissa @reilukauppa 19.10.2023 mennessä. Katso tältä sivulta säännöt arvontaan.

ARVONNAN SÄÄNNÖT

1. Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää Reilu kauppa ry.

2. Osallistumisaika ja -ohjeet

Osallistumisaika on 16.-19.10.2023. Arvonta suoritetaan pe 20.10.2023, ja palkinto toimitetaan voittajan antamaan osoitteeseen Suomessa.

Arvontaan osallistutaan Reilun kaupan Facebookissa @reilukauppa kommentoimalla arvontajulkaisua ohjeiden mukaisesti.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat yksityishenkilöt yhden (1) kerran pois lukien Reilun kaupan henkilökunta.

3. Palkinnot

Kaikkien Facebookissa osallistuneiden kesken arvotaan yksi (1) voittaja. Yhden (1) palkinnon arvo on noin 60 euroa, ja se sisältää eri Reilun kaupan tuotteita. Arpajaisvero on otettu huomioon.

4. Yhteydenotto voittajaan ja tietosuoja

Voittajaan otetaan yhteyttä Facebookissa henkilökohtaisesti yksityisviestillä ja arvontajulkaisun kommenteissa. Voittaja voidaan julkaista myös Reilun kaupan sometilillä. Mikäli voittaja ei vastaa 72 h sisällä, arvotaan uusi voittaja. ​

Antamiasi yhteystietoja käytetään ainoastaan mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen ja palkinnon toimittamiseen Reilun kaupan toimesta. Arvonta ei ole Metan/Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Instagramiin/Metaan.

5.  Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä. Järjestäjä ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen suoraan tai epäsuorasti osallistumisesta tähän arvontaan tai palkintoon liittyen. Järjestäjällä on oikeus poistaa epäasialliset ja sääntöjen vastaiset kommentit. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

6. Osallistujan vastuu

Osallistumalla tähän arvontaan sitoudut noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.