Reilun kaupan bisnesaamiainen Jyväskylässä 19.3.2020

Ajankohta
19.03.2020
Paikka
Scandic Jyväskylä City -hotelli, Jyväskylä

Kuluttajat odottavat yrityksiltä yhä enemmän kestävää ja vastuullista toimintaa. Myös lainsäätäjät ovat tarttuneet asiaan ja hallitus on päättänyt ryhtyä valmistelemaan ihmisoikeuksia vahvistavaa yritysvastuulakia. 

Miten vastuullisuus huomioidaan sinun organisaatiosi toiminnassa?

Reilu kauppa on vahva vaihtoehto vastuullisten tuotteiden tarjoamiseen asiakkaillesi. Tule nauttimaan Reilua aamiaista ja kuulemaan miksi ja miten Reiluun kauppaan kannattaa lähteä mukaan.  


Reilu kauppa – kumppanisi vastuullisuudessa

Aika: torstaina 19.3. klo 8.30–10.30

Paikka: Scandic Jyväskylä City -hotelli, kokoustilat. Väinönkatu 3, 40100 Jyväskylä.

Ohjelma:

8.30  Tervetuloa, aloitetaan aamiaisella ravintolan tiloissa
9.00  Miksi Reilu kauppa? Vastuullisuuspäällikkö Tytti Nahi, Reilu kauppa ry
9.30  Mitä Reilu kauppa tekee Suomessa, miten lähteä mukaan? Kaupallisen työn päällikkö Tuija Kopra, Reilu kauppa ry
10.00  Vapaata keskustelua

Ilmoittautuminen:

Tapahtuma on maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen sähköpostitse. Ilmoittaudu mukaan: tuija.kopra@reilukauppa.fi torstaihin 12.3. mennessä.

PÄIVITYS 13.3.2020

Joudumme valitettavasti perumaan tämän tapahtuman koronavirustilanteen vuoksi.

Me Reilussa kaupassa uskomme, että koronaviruksen pysäyttäminen on meidän kaikkien yhteinen asia ja nyt jos koskaan tarvitaan toimia kaikista haavoittuvimmassa asemassa olevien turvaamiseksi. Tämän vuoksi olemme siirtäneet kaikki maalis- ja huhtikuulle sovitut yleisötilaisuudet myöhempään ajankohtaan.

Noudatamme myös toimistollamme viranomaisten suosituksia ja olemmekin siirtyneet tekemään työt etänä. Meidät tavoittaa edelleen hyvin puhelimella ja sähköpostilla, joten mikäli haluat keskustella tilaisuuden teemoista jo tässä vaiheessa – olethan yhteydessä!

Palaamme heti, kun tapahtuman uusi ajankohta on varmistunut.

Siihen asti – pidetään toisistamme huolta!


Tilaisuuden järjestää Reilu kauppa ry yhdessä Jyväskylän kaupungin Reilun kaupan kannatustyöryhmän kanssa. Jyväskylä on ollut Reilun kaupan kaupunki vuodesta 2016 lähtien. Reilun kaupan kahvia ja muita tuotteita tarjotaan muun muassa Kylän Kattauksen toimipisteissä, Jyväskylän yliopistolla, Jyväskylän seurakunnissa sekä kahviloissa ja ravintoloissa ympäri kaupunkia.