Reilu kauppa Ateria 23 -tapahtumassa 28.11.2023

Reilu kauppa ry on mukana Ateria 23 -tapahtumassa. Löydät meidät osastolta E4.

Ajankohta
28.11.2023
Paikka
Helsingin Messukeskus

Vastuullisesti maistuva tulevaisuus

Ateria 23 -tapahtuman teema on Vastuullisesti maistuvaan tulevaisuuteen. Julkisen ruokapalvelualan on otettava tulevaisuudessa huomioon monia erilaisia näkökulmia ruoan valmistuksessa ja tarjoilussa. Maukkaan ruoan valmistamisen lisäksi erilaiset vastuullisuusnäkökulmat nousevat esille: ammattilaiskeittiöissä on kyettävä huomioimaan esimerkiksi ruoan ilmastovaikutuksia, sosiaalista vastuuta ja kestävän kehityksen periaatteita.

Osallistu tietoiskuumme: Vastuullisuus on puoli ruokaa – Kattavasti kestävämpiä makuelämyksiä Reilulla kaupalla ja Joutsenmerkillä

Tule kuuntelemaan tietoiskumme vastuullisimmista hankinnoista klo 9.30-10.00 / Sali 103. Aiheena on Vastuullisuus on puoli ruokaa – Kattavasti kestävämpiä makuelämyksiä Reilulla kaupalla ja Joutsenmerkillä.

Kata pöytäsi vastuullisuusmerkkien sertifioimilla tuotteilla – samalla katat kuntasi kestävyyslupauksia. Reilun kaupan ja Joutsenmerkin avulla teet kokonaisvaltaisesti kestävämpiä hankintoja, aina elintarvikkeista puhdistusaineisiin ja paperituotteisiin. Tervetuloa kuulemaan, mitä merkkien kriteerit käytännössä tarkoittavat ja miten ne tukevat kestävyystavoitteitanne.

Lavalla Jatta Makkula, kansalaistoiminnan asiantuntija Reilu kauppa ry:stä sekä Malin Lindfors, asiantuntija Ympäristömerkintä Suomesta.