Tule tapaamaan meitä Gastro-messuille!

Olemme mukana Gastro Helsinki 2020 -messuilla 11.–13.3.2020. Löydät meidät osastolta 6s49.

Reilu kauppa on vastuullisen kaupankäynnin edelläkävijä

Kuluttajat odottavat yrityksiltä yhä enemmän kestävää ja vastuullista toimintaa. Reilu kauppa on vahva vaihtoehto vastuullisten tuotteiden tarjoamiseen asiakkaillesi – olemme oiva kumppani niin food service -tukuille kuin muillekin horeca-alan toimijoille.

Monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyvät niin kahvit ja muut kuumat juomat kuin suklaat, sokerit ja hunajatkin. Myös alkoholeja on saatavilla viineistä väkeviin juomiin ja oluisiin. Lisäksi valikoimissa on erilaisia Reilun kaupan puuvillasta valmistettuja työvaatteita ja muita tekstiilejä.

Tule tapaamaan meitä osastollemme 6s49. Nähdään Gastrossa!


Tapahtuma-info:

Aika: 11.–13.3.2020: ke–to klo 10–18, pe klo 10–17.
Paikka: Helsingin Messukeskus, Halli 6, osasto 6s49

PÄIVITYS 12.3.2020 klo 16:15: Tapahtuma peruttu koronan vuoksi. Lisätietoja Gastron peruuntumisesta Messukeskukselta, www.messukeskus.com

Rekisteröidy maksutta kävijäksi tästä linkistä.


Gastro Helsinki on Suomen merkittävin ruoka- ja ravintola-alan ammattitapahtuma, joka kokoaa horeca-alan ammattilaiset yhteen sekä esittelee alan uusimmat maut ja trendit. Gastro Helsingin teemana on tänä vuonna ”Vastuu innoittaa”. Se nostaa esille vastuullisuusteemojen lisäksi myös innostumisen ja innostamisen merkitystä alan menestyksen ja vetovoiman kannalta.”