Somearvonta: Forsmanin Reilu teearvonta

Osallistu Facebookissa Reilun kaupan ja Forsmanin järjestämään jouluiseen teearvontaan 22.12.2021 mennessä. Katso tältä sivulta säännöt arvontaan.

FACEBOOK-ARVONNAN SÄÄNNÖT

1. Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää Reilu kauppa ry yhteistyössä Forsmanin kanssa.

2. Osallistumisaika ja -ohjeet

Osallistumisaika on 20-22.12.2021. Arvonta suoritetaan to 23.12., ja palkinnot lähetetään seuraavalla viikolla.

Arvontaan osallistutaan Reilun kaupan Facebookissa @reilukauppa kommentoimalla Reilu joulutee -arvontajulkaisua ohjeiden mukaisesti.

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat yksityishenkilöt yhden (1) kerran pois lukien Reilun kaupan henkilökunta.

3. Palkinnot

Kaikkien Facebookissa osallistuneiden kesken arvotaan yksi (1) voittaja. Yhden (1) palkinnon arvo on noin 25 euroa, ja se sisältää erilaisia Forsmanin Reilun kaupan teelaatuja sekä voittajalle että ystävälle. Arpajaisvero on otettu huomioon.

4. Yhteydenotto voittajaan ja tietosuoja

Voittajaan otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti yksityisviestillä. Voittaja voidaan julkaista myös Reilun kaupan sometilillä. Mikäli voittaja ei vastaa 72 h sisällä, arvotaan uusi voittaja. ​

Antamiasi yhteystietoja käytetään ainoastaan mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen ja palkinnon toimittamiseen Reilun kaupan ja Forsmanin toimesta. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin.

5.  Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä. Järjestäjä ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen suoraan tai epäsuorasti osallistumisesta tähän arvontaan tai palkintoon liittyen. Järjestäjällä on oikeus poistaa epäasialliset ja sääntöjen vastaiset kommentit. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

6. Osallistujan vastuu

Osallistumalla tähän arvontaan sitoudut noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä.