Terveisiä työpaikoilta

Katso alta esimerkkejä Fairtrade@Work-työpaikoista ja, mitä he tekevät:


Ekokumppanit Oy
Reilun kaupan tukeminen on luonnollinen osa Ekokumppanien toimintaa, joka perustuu vastuullisuuden ja kestävän tulevaisuuden edistämiseen. Kun linjaus käyttää Reilun kaupan tuotteita on tehty, valinta on aina helppo.

Lue lisää »


Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy

Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskus Oy
Reilusta kahvista on tullut Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksessa oletusarvo – valinta, jota ei tarvitse selitellä. Luonnonvaroja säästävän ja sosiaalisesti kestävän yrityksen arvot kohtaavat Reilun kaupan kanssa. 

Lue lisää »


Porin Lastenkulttuurikeskus

Porin Lastenkulttuurikeskus
Porin lastenkulttuurikeskuksessa reiluus on tiivis osa eri toimintoja: Reilun kaupan tuotteet näkyvät tarjoiluissa, taukojen herkkupaloina – ja kaakaon muodossa maalausmateriaalina vauvaperheiden kuvataidetyöpajoissa.

Lue lisää »


Markkinointitoimisto Sensei

Markkinointitoimisto Sensei
Reilun kaupan tuotteet ovat olleet järvenpääläiselle markkinointitoimisto Senseille itseisarvo yrityksen alkuajoilta saakka. Yritys haluaa korostaa ajatusta, että pienilläkin valinnoilla voit vaikuttaa paremman huomisen puolesta.

Lue lisää »


Ämy ry

Ämy ry
Ämy ry kannattaa vahvasti reiluja arvoja, ympäristöä, tasa-arvoa ja yhteneväisyyttä. Näin Fairtrade@Work-työpaikka oli helppo ja hyvä valinta. Ämyrock festivaaleilla Ämy ry:n kanttiinissa myytävät kahvilatuotteet ovat Reilua kauppaa.

Lue lisää »


Ajankohtaista