#reiluakahviakiitos

#reiluakahviakiitos-kampanjalla pyydetään yhdessä kahviloihin Reilun kaupan kahvia – ja kiitetään niitä kahviloita, joissa kahvi on jo reilua.

Vaikka me suomalaiset olemmekin kovia juomaan kahvia kotona, myös kahviloissa, ravintoloissa ja hotelleissa juodaan päivittäin valtavia määriä suosikkijuomaamme.

Kampanjan tavoitteena on aktiivisen asiakaspalautteen avulla lisätä Reilun kaupan kahvin tarjontaa kahviloissa, ravintoloissa ja hotelleissa.

Näin osallistut #reiluakahvikiitos-kampanjaan:

1) Kahvilakäyntikortit

Tilaa veloituksetta käyntikortin kokoisia kortteja, joita on saatavilla kahta erilaista. Toisessa kiitetään siitä, että kahvilan kahvi on reilua ja toisessa toivotaan, että se olisi ensi kerralla reilua. Jätä kahvilassa tai ravintolassa käydessäsi pöydälle kortti, jolla osoitat toiveesi, että myynnissä oleva kahvi olisi valittu eettisin perustein.

Positiivisen palautteen avulla välitämme kahviloihin viestiä hyvästä valinnasta ja myötävaikutamme siihen, että reilu kahvi pysyy kahvilan valikoimassa myös jatkossa.

Tilaa kortteja materiaalit-sivulta.

2) Osoita mieltä reilun kahvin puolesta omissa some-kanavissasi!

Samaa materiaalia voi jakaa myös sosiaalisessa mediassa.

Voit postata Instagramiin, Facebookiin tai Twitteriin omalle sivullesi tai suosikkikahvilasi sivulle toiveen, että kahvilasta saisi Reilun kaupan kahvia tai kiittää kahvilaa siitä, että siellä tarjottava kahvi on reilua. Muista lisätä postaukseen #reiluakahviakiitos. Voit tallentaa kuvia omalle koneellesi hiiren oikeaa painiketta käyttäen (”Tallenna kuva nimellä…”).

Kiitos, kun olet mukana kampanjoimassa reilusti viljellyn kahvin puolesta!