Facebook-arvonnan säännöt – Teen päivä 2021

1. Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää Reilu kauppa ry. yhteistyössä Forsman teen kanssa.

2. Osallistumisaika ja -ohjeet

Osallistumisaika on 6.–8.2.2021. Arvonta suoritetaan ti 9.2.2021 ja palkinnot lähetetään sen jälkeen.

Arvontaan osallistutaan Facebookissa kommentoimalla Reilun kaupan Tee päivä -arvontajulkaisua (6.2.2021) julkaisun ohjeiden mukaisesti. Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat yli 18-vuotiaat henkilöt yhden (1) kerran pois lukien Reilun kaupan henkilökunta.

3. Palkinnot

Kaikkien Facebookissa osallistuneiden kesken arvotaan yksi (1) voittaja, joka voittaa kaksi (2) Forsmanin teesettiä. Yksi (1) palkinto sisältää erilaisia Reilun kaupan teelaatuja ja teesihdin. Yhden teesetin arvo on n. 16,39 euroa. Arpajaisvero on otettu huomioon.

4. Yhteydenotto voittajiin ja tietosuoja

Voittajiin otetaan yhteyttä henkilökohtaisesti kommenteissa ja yksityisviestillä. Voittajat voidaan julkaista myös kommenttikentässä. Mikäli voittaja ei vastaa 72 h sisällä, arvotaan uusi voittaja. ​

Antamiasi yhteystietoja käytetään ainoastaan mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen ja palkinnon toimittamiseen Reilun kaupan ja Forsman teen toimesta arvonnan suorittamisen jälkeen. Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema tai hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin.

5.  Järjestäjän vastuu

Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista teknisistä syistä tapahtuneista virhearvonnoista tai todetuista väärinkäytöksistä. Järjestäjä ei ole vastuussa vahingosta, joka aiheutuu tai väitetään aiheutuneen suoraan tai epäsuorasti osallistumisesta tähän arvontaan tai palkintoon liittyen. Järjestäjällä on oikeus poistaa epäasialliset ja sääntöjen vastaiset kommentit. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

6. Osallistujan vastuu Osallistumalla tähän arvontaan sitoudut noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä


Katso lisää: #teenpäivä