Kaksi avointa työpaikkaa: viestintä- ja markkinointipäällikkö sekä yhteysvastaava
10.5.2019

Reilu kauppa ry on 33 jäsenjärjestön yhdistys, joka lisensoi Reilun kaupan merkkiä ja edistää Reilua kauppaa Suomessa ja Baltian maissa, osallistuu yritysvastuuta koskevaan yhteiskunnalliseen keskusteluun ja toteuttaa Reilun kaupan viljelijöitä ja työntekijöitä tukevia hankkeita Afrikassa ja Latinalaisessa Amerikassa. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Vallilassa. 


Etsimme nyt 

VIESTINTÄ- JA MARKKINOINTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Reilu kauppa ry:n viestinnän ja markkinoinnin suunnittelusta, kehittämisestä ja toteuttamisesta yhteistyössä tiedottajamme ja asiantuntijoidemme kanssa. Vastaat oman vastuualueesi strategian toteutumisesta, toimit tiedottajan esimiehenä ja raportoit toiminnanjohtajalle.

Tehtävä edellyttää näkemystä ja kokemusta viestinnän ja markkinoinnin johtamisesta ja toteuttamisesta, verkostoitumiskykyä, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, soveltuvaa korkeakoulututkintoa sekä hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Arvostamme Reilun kaupan toimintakentän tuntemusta sekä aiempia näyttöjä brändinhallinnasta, B2B-markkinoinnista, vaikuttamisviestinnästä, mediasuhteiden rakentamisesta ja esimiestyöstä. Myös ruotsin kielen taidon luemme eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden tehdä laaja-alaista viestintää ja markkinointia osana kansainvälistä, nopeasti kasvavaa Reilun kaupan yhteisöä. Tehtävä on vakinainen ja se alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Janne Sivonen, puh. 044 356 9369. Soittoajat keskiviikkona 15.5. klo 9-11 ja tiistaina 21.5. klo 15-17.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 24.5. osoitteeseen reilukauppa@reilukauppa.fi. 


Etsimme nyt

YHTEYSVASTAAVAA

edistämään Reilun kaupan tuotteiden myyntiä Suomessa. Vastaat sovituista Reilun kaupan tuoteryhmistä sekä asiakassuhteen suunnittelusta, ylläpidosta ja kehittämisestä vastuullasi oleviin yrityskumppaneihin. Reilu kauppa ry ei itse osallistu kaupankäyntiin vaan lisensoi Reilun kaupan merkkiä, ja tehtävänäsi on tukea ja palvella tuotteilla kauppaa käyviä yrityksiä. Edistät Reilun kaupan tuotteiden myyntiä erityisesti horeca-toimialalla ja tekstiiliketjuissa, ja kannat tuotevastuun muun muassa Reilun kaupan viinistä ja puuvillatuotteista. Raportoit kaupallista työtämme vetävälle yhteyspäällikölle.

Tehtävä edellyttää kokemusta ja näyttöjä vastaavasta asiakas- ja myyntityöstä, esimerkiksi palveluiden myymisestä. Haluat käyttää kaupallista osaamistasi työhön, jolla on merkitystä. Odotamme sinulta sitoutunutta ja palveluhenkistä otetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, suomen ja englannin kielen taitoa ja soveltuvaa koulutusta. Kokemus horeca-toimialalta luetaan eduksi.

Tarjoamme kiinnostavan, monipuolisen ja itsenäisen tehtävän osana kansainvälistä, nopeasti kasvavaa Reilun kaupan yhteisöä. Tehtävä on vakinainen ja se alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteyspäällikkö Tuija Kopra, puh. 050 559 5640. Soittoajat tiistaina 14.5. klo 14-16 ja torstaina 23.5. klo 14-15.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 24.5. osoitteeseen tuija.kopra@reilukauppa.fi.