Hyvän kiertokulku

Mieti, voisitko osallistua maailmanlaajuisen hyvinvoinnin luomiseen. Voit tehdä sen ostamalla Reilu kauppa -sertifioidun tuotteen. Reilun kaupan merkin nähdessäsi tiedät tekeväsi vastuullisen ostopäätöksen, jolla on vaikutusta.

Reilun kaupan tilat ovat sitoutuneet noudattamaan tarkkaan määriteltyjä kriteereitä, jotka edistävät muun muassa tuotannon ilmastoneutraaliutta ja ihmisoikeuksien toteutumista tiloilla. Tilojen työntekijöille pyritään takaamaan elämiseen riittävät ansiot, heille taataan yhdistymisvapaus ja annetaan koulutusta liiketoimintataidoissa. Reilu kauppa taistelee köyhyyttä, ihmiskauppaa ja lapsityövoiman hyväksikäyttöä vastaan sekä tukee tuottajien, viljelijöiden ja heidän lähipiirinsä hyvinvointia.

Reilu kauppa -sertifioidun tuotteen ostaessasi et ainoastaan osallistu olojen kohentamiseen tuotantomaissa, vaan teet konkreettisen teon, jonka vaikutukset ovat globaaleja ja koskettavat myös sinua ja elinpiiriäsi. Meitä kaikkia. Halusit sitten vaikuttaa ihmisoikeuksien toteutumiseen tai kantaa kortesi kekoon taistelussa ilmastonmuutosta vastaan, Reilua kauppaa suosimalla voit osallistua. Reilun kaupan tukeminen on kestävän kansainvälisen kaupan ja yhteistyön edistämistä sekä nälän ja köyhyyden vähentämistä.

Jos ostat, osta Reilu kauppa -sertifioitu tuote. Otat valinnallasi kantaa luonnon, rauhan ja oikeudenmukaisuuden puolesta. Tervetuloa mukaan hyvän kiertokulkuun.

 

Voit tilata myös Hyvän kiertokulku –julisteen!